ЗАРЕЖДАНЕ...
Въпроси и отговори към кмета и общинската администрация Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. Съобщения на стената (63) |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg
©2004 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Plovdiv24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика:
очаквам отговор и реакция по случая!
с уважение: Василски
Ние все пак сме европейски град, а не град на гробища.
Идеята не е хубава и не мисля, че кръстовете са символ на обединение между властите, кръста е символ на християнството...Хубаво би било да се допитвате до пловдивчани, когато Ви идват такива идеи...и ние сме дали нещо за този град...
Очаквам отговор.
С удоволствие бих гласувал отново за Вас.
Г-н Атанасов, обръщам се към Вас директно. Вземете да се стегнете и се срещайте повече с хората. Ако питате мен - вие идете при тях, а не ги карайте с месеци и години те да чакат аудиенция при Ваше Височество.
Обръщам се и към общинските съветници, от различните политически сили. Когато дойдат избори много се радвате да спечелите р-н Централен и обещавате какво ли не. Но дойде ли време да направите нещо - никакви ви няма.
Добре че този път случихме на кметица в района, та поне някой да ни изслуша като хората.
Защо настилката по Главната от Халите до пешеходния мост не се подменя - още преди години по план мисля трябваше да е готова, дори водоскок да има пред Халите и зад Джумая джамия? Пари имаше предвидени, та дори и за централния площад. Защо реновация не се осъществява?
Какво става с проекта за многоетажен паркинг в кино Космос? Проект ли се готви, пари ли се търсят, какво е?
Последно: тролейбусния транспорт е приоритет, но на надлеза на Карловско шосе при Ален Мак няма мрежа - общината е собственик - защо вече от години не се възстановява, та да стане 25 тролейбусна (физически да има инфраструктура)?
Със сетните остатъци от толерантност,останали у мен,се удържам да запазя благоприличен тон - нещо доста трудно,когато въпросът опира до състоянието на пътищата в града ни.За мен ситуацията е буквално криминална - поне малко съвест не е ли останала?Буквално ни дерат с убийствени данъци /за винетките изобщо не говоря/,а караме колите си по улици и булеварди,които от времето на Жан Виденов не са били в такова окаяно положение! Е,докога?
Ще потърсите ли отговорност от фирмата извършила подмяната на плочките в кв. Капана?
Ако приспаднем от 200 000 лева цената на осветлението, което за щастите функционира ми е интересно да разбера каква е цената плочките.
Има и такива, които са изпочупени от автомобилите, но те са около 20%, а останалите май самички се разхлопаха, потънаха и напукаха.:))
Не може да се хвалим за работа, която е загубила ефекта си малко след свършването и.