ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close

ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Бизнесът в Пловдив

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
Кakво е мнението ви за Моловете...
malkiazmei написа на 29.06.2008 г.:
Линкът не работи. Защо просто не напишеш за какво става въпрос и евентуално да прикачиш 1-2 снимки. Един копи-пейст не е чак толкова труден.

mailens написа на 29.06.2008 г.:
www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=617086&
;peag=4

Това с "най-големия на Балканите" го чувам за незнам си кой път. Едва ли.Но все пак ако имаш информация дай малко повече, че аз не съм ги чувал тези проекти.

Eто още два Мола с одобрени проекти и закупени земи за строеж!!!"SKY BUILDINGS",kойто няма да бъде само Мол,както и "CIVIS",koйто най-вероятно ще бъде най-големия на Балканите!!!

crusader написа на 29.06.2008 г.:
не виждам за какво се нервиш за глупости,,но както и да е ,все пак има разлика между идея на общината и реално инвестиционно намерение,реалните нмерения бяха две,първо за бизнес центъра на стоянстрой,който ,преди това,направи идеята за небостъргача да си вдигне рейтинга ;D и сег за мола,това,което аз знам,нито съм казал,че съм прав само аз,нито ,че някои друг греши,нито пиша неща,които ми отърват,просто казах,че проекта за мола не е сменян,това е,но няма да пиша повече,обещавам,да не нервя хората ;)

Кирил Налджиев написа на 29.06.2008 г.:
цитат от изказване на crusader от 16:50 / 29.06.2008 г.:
Хехе,тези проекти на местни бизнесмени са пълна утопия,както и проект за небостъргачи на марково тепе,на всеки с малко акъл му е ясно,че няма никакъв икономически смисъл в пловдив да се строи сграда над 70-80 м
Аве Круси почвам сериозно се нервя. Въпроса беше, че проекта е сменян. Човека ти го доказва. Ти пак се правиш на велик и интересен. Признай си просто, че си сгрешил. Ако ще и детска фантазия да е бил този проект той беше одобрен, след това е сменен. ФАКТ. И ако смяташ да пишеш по форума пиши смислено, а не само неща които ти отърва.

Хехе,тези проекти на местни бизнесмени са пълна утопия,както и проект за небостъргачи на марково тепе,на всеки с малко акъл му е ясно,че няма никакъв икономически смисъл в пловдив да се строи сграда над 70-80 м

А онзи проект, който щеше архитектурно да наподобява на тепе и щеше целия да е черен и от стъкло? Помниш ли го?? Дори бяха почнали да продават офиси от него. Не знам дали някой се е излъгал и си е купил

Т.е.?проектът е същия,какъвто беше обявен в началото,само са сменили плаката  и изглежда така
цитат от изказване на mailens от 15:13 / 29.06.2008 г.:
Tам е работата,че няма да са само тези!!!
сигурен ли си,и други ли ще има?

smarfietka написа на 29.06.2008 г.:
МОЛ "Марково Тепе" е с изцяло нов проекът и вече имат строително разрешение. срока който са дали е края на 2009

Tам е работата,че няма да са само тези!!!

Марково тепе,си смени един път собственика,ако не броиш общината,доколкото съм запознат,първо проекта беше на пловдивски предприемач за бизнес център,сега е на израелска фирма май,и мола нито един път не си е сменял проекта,а за дупката ,ми тия скали не се дават лесно,жалко,че комунистите са го взривили тепето,ебаси простотията >:(,интересно тогава как е станало ,а колкото до изпотрошените жилища си прав,ама така е в нашата държава,колкото до печалбата от обектите,тези инвестиции по принцип са дългосрочни и не мисля,че бавната взвращаемост притеснява опитните инвеститори,въпроса е да я има,иначе 3-то въпросни мола-Галерията,мол пловдив и марково тепе са достатъчни за пловдив,ако няма повече проекти едва ли ще има пренасищане,според мен ,както вече споменах,иначе ще е далеч по-добре парите са молове,бизнес сгради и тн, да се дават за фабрики и складове извън града,но тогава пак ще намажат от Марица ;D
цитат:
или където ги има са на значително по-високи цени отколкото в модни столици като Париж и Лондон.
да ,конкретно впечатление имам от една марка обувки,които на Главната са 30% по-скъпи от Оксфорд стрийт в Лондон

Кирил Налджиев написа на 29.06.2008 г.:
цитат от изказване на crusader от 21:25 / 28.06.2008 г.:
цитат от изказване на mailens от 18:09 / 28.06.2008 г.:
  ???...Също така е интересно,много ли ви се виждат колочеството Моловете,които се строят и тези които ще започнат да се строят(по одобрени проекти)!!! ::)
А теб какво те интересува много ли са ,малко л са,ти да не си инвеститор в търговски център и се притесняваш от конкуренцията? ;Dмного малко,инвеститорите си решават ,къде и в какво да вложат пари ,това колко ще фалират и колко ще успеят не е наш проблемаз доколкото занм има 3 мола в пловдив,на бившето тепе,до ХЕИ,и зад Метро мисля,че са тамън достатъчно ;)а да,какво ми е мнението ли,ми по-добре на тяхно място да се строят предприятия,и търовски центрове ще оживеят хората,все пак
Аве Круси ти ся за кво се изказа просто колкото да си напраиш вятър на клавиатурата и гимнастика на клавишите ли. Първо нали точно затова е пусната темата, за да се обсъди и да се даде мнение. Второ колко е голяма разликата между МОЛ и Търговски център. Я просветли нас невежите. Иначе по темата:И според мен се получава презастрояване. Аз си го обяснявам донякъде с факта, че в един момент нямаше нито един МОЛ, всички тръгнаха да правят, да вадят разрешителни и т.н. а пък те "непродажните" ни чиновници само това чакаха и дадоха разрешителни на всички. Голяма част от инвеститорите сега съм сигурен, че си скубят косите защото трудно и далеч по-бавно от предвиденото ще си върнат инвестицията. те затова и почнаха да си сменят собствениците моловете още незавършени. Пример: Марково тепе. Незнам вече колко пъти си смени собственика (инвеститора) и проекта тоя МОЛ, а в същото време все още си стои една дупка. Само дето изпотрошоха кооперациите в района с тея взривове. Ненапукана стена не остана. Един познат от онзи район каза, че им се спукали водопроводни тръби вътре в стената. Нали се сещаш за къв екшън иде реч да ти протече стената :)

dvkostov написа на 29.06.2008 г.:
Моловете в Пловдив не са много, но са концентрирани на определени места-ул. Капитан Райчо, ЖК Тракия, докато в Кичук Париж и Кършиака например няма нито един.По- голяма конкуренция, по-добре за нас потребителите, а и все още доста от световните марки дрехи липсват в Пловдив или където ги има са на значително по-високи цени отколкото в модни столици като Париж и Лондон.

crusader написа на 28.06.2008 г.:
цитат от изказване на mailens от 18:09 / 28.06.2008 г.:
  ???...Също така е интересно,много ли ви се виждат колочеството Моловете,които се строят и тези които ще започнат да се строят(по одобрени проекти)!!! ::)
А теб какво те интересува много ли са ,малко л са,ти да не си инвеститор в търговски център и се притесняваш от конкуренцията? ;Dмного малко,инвеститорите си решават ,къде и в какво да вложат пари ,това колко ще фалират и колко ще успеят не е наш проблемаз доколкото занм има 3 мола в пловдив,на бившето тепе,до ХЕИ,и зад Метро мисля,че са тамън достатъчно ;)а да,какво ми е мнението ли,ми по-добре на тяхно място да се строят предприятия,и търовски центрове ще оживеят хората,все пак

poto написа на 28.06.2008 г.:
Ami bratle mnogo sa ama na tapite glavi niama koi da im obiasni 4e tuk pove4eto 6te stoiat prazni kato onzi novia v Trakia, ne Foruma ami malko po na dolu do pazara. Njama edin zaet obekt tam. Karai 6te gi napalnat s predstavitelstva na Refan Buldozer i Diamond./Izvinete za latinicata ama tuka niamam flex/

mailens написа на 28.06.2008 г.:

Страници:Предишна1 2

ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: