ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close

ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдивчани на линия:

Учение, училища, университети

Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си.
За по-либерални имена на детскате ясли.
Rothmans написа на 17.06.2009 г.:
цитат от изказване на krokodil от 18:26 / 16.06.2009 г.:
Добре не се сети някой да пише "Батко Владко(Кузов)" че...
или чикатило (гражданина Х), ама това ще подхожда повече за име на детска градина

krokodil написа на 16.06.2009 г.:
Добре не се сети някой да пише "Батко Владко(Кузов)" че...

Ema написа на 11.06.2009 г.:
цитат от изказване на Ivanoff от 11:12 / 10.06.2009 г.:
Грешен подход. Децата днес се интересуват от съвсем други неща.По-добре да я кръстят на някоя чалга звезда. Не ви ли звучи респектиращо - "Аз записах моето дете в детска ясла Тони Стораро. После смятам да продължи в детска градина Преслава".Другите музикални залитания из родното творчество повеляват яслата да бъде кръстена по варненски - не звучи ли просто прекрасно "Детска ясла Фенки, Фенки". Ако последваме новата и още по-млада вълна в хип-хопа и ако вземем предвид местоположението на учреждението е напълно логично да я кръстим "Южните гангстери" или "Младите от Саут Уест". За привържениците на комерсиалния хип-хоп може да им се стори разумно предложението за Детсла ясла "Шатр-р-рата, Шатр-р-рата".Разбира се, не можем да подминем и компютърните игри, които са неразделна част от битието на младото българче. За феновете на уеб-базираните игри добри ще им се сторят предложения като "Детска ясла Хановете" или "Травианците". С малко компромис относно автентичното звучене може да се кръсти и "Бе Ге Мафия", а леличките по групите съвсем заслужено да се наричат кръстници.След като младите са се развили като личности идва време за интегриране в обществото. Така де - развива се, както днес е модерно да се казва - "соушъла". Съдейки по това къде най-често малчуганите срещат своите половинки (известни също като соулмейтс и bff /best friends forever, за непросветените/) то ми се струва напълно резонно да окичим яслата с имена от рода на "Детска ясла Импулс" или пък "Малкото Флирт4е" (4-ката е много важна!). За по-смелите директори може да бъде интерсно и предложението "Детска ясла ГепиМе", но ако после си имате проблеми с родителите се оправяйте, аз само давам предложенията!
                                                                                                                                Няма да се учудя и на такава простащина....когато детето ми беше 2 група си купувахме учебни помагала за градината..имаше 2-3 издателства и избираха от тях....в едното помагало имаше снимка и песен на Софи Маринова?????Ако бяха избрали него..нямаше да дам пари...не са нормални тези хора...

smilodont написа на 10.06.2009 г.:
слет такива исказвания даже и от нета ще излезнат

Rothmans написа на 10.06.2009 г.:
или симбад мореплавареля - щото е въпрос на време повечето да вдигнат платна от тая държава

Austin Powers написа на 10.06.2009 г.:
Грешен подход. Децата днес се интересуват от съвсем други неща.По-добре да я кръстят на някоя чалга звезда. Не ви ли звучи респектиращо - "Аз записах моето дете в детска ясла Тони Стораро. После смятам да продължи в детска градина Преслава".Другите музикални залитания из родното творчество повеляват яслата да бъде кръстена по варненски - не звучи ли просто прекрасно "Детска ясла Фенки, Фенки". Ако последваме новата и още по-млада вълна в хип-хопа и ако вземем предвид местоположението на учреждението е напълно логично да я кръстим "Южните гангстери" или "Младите от Саут Уест". За привържениците на комерсиалния хип-хоп може да им се стори разумно предложението за Детсла ясла "Шатр-р-рата, Шатр-р-рата".Разбира се, не можем да подминем и компютърните игри, които са неразделна част от битието на младото българче. За феновете на уеб-базираните игри добри ще им се сторят предложения като "Детска ясла Хановете" или "Травианците". С малко компромис относно автентичното звучене може да се кръсти и "Бе Ге Мафия", а леличките по групите съвсем заслужено да се наричат кръстници.След като младите са се развили като личности идва време за интегриране в обществото. Така де - развива се, както днес е модерно да се казва - "соушъла". Съдейки по това къде най-често малчуганите срещат своите половинки (известни също като соулмейтс и bff /best friends forever, за непросветените/) то ми се струва напълно резонно да окичим яслата с имена от рода на "Детска ясла Импулс" или пък "Малкото Флирт4е" (4-ката е много важна!). За по-смелите директори може да бъде интерсно и предложението "Детска ясла ГепиМе", но ако после си имате проблеми с родителите се оправяйте, аз само давам предложенията!

ВХОД за регистрирани
E-mail / Потребителско име
Парола
запомни ме на този компютър
забравена парола

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: