ЗАРЕЖДАНЕ...
Спорт за всички Групи » Спорт и отдих » Спорт за всички» Теми» Бихте ли спортували дисциплината волейбол и да си плащате за това нещо? Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. Бихте ли спортували дисциплината волейбол и да си плащате за това нещо? Кирил Налджиев написа на 09.01.2009 г.: Не би си плащал. А как е по цял свят? А збих си плащал, защото организацията на цялото това занимание струва време и пари. Нали трябва зала, условия. Във футболните клубове юношите да не би да не си плащат? Съгласен съм да давам някакъв достъпен членски внос, ако това ще ми осигури възможност да практикувам при сносни условия спорт, независимо волейбол или друг. lyubcha написа на 09.01.2009 г.: Аз не бих играл, защото не ми се вижда логично това нещо и някак си не ми се иска да давам за това пари... |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg
©2004 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Plovdiv24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: