ЗАРЕЖДАНЕ...
Пловдив Трябва да сте регистриран потребител и да се присъедините към групата, за да може да оставите мнението си. Градски транспорт dfdid написа на 28.06.2009 г.: Абсолютно сигурен съм! crusader написа на 28.06.2009 г.: цитат от изказване на dfdid от 02:23 / 28.06.2009 г.: Сигурен ли си ,че е за проба?Да не го е купил?Автобуса е Сор и няма нищо общо с Ирисбуса.Просто чехите опитват да си продадат стоката.Същия е като този който беше в Хеброс Бус.При Чолака също е за проба. dfdid написа на 28.06.2009 г.: Автобуса е Сор и няма нищо общо с Ирисбуса.Просто чехите опитват да си продадат стоката.Същия е като този който беше в Хеброс Бус.При Чолака също е за проба. fly_energy написа на 26.06.2009 г.: За 4 не са същите. Там има 4 нови Мерцедаса и са от доста време. А пък този не можах да го огледам добре, защото веднъж го видях много отдалече, другият път под гаден ъгъл, но мисля, че е много хубав. И се надявам да си остане при нас :D crusader написа на 25.06.2009 г.: 99 е на Автотранс Чолаков и това не е Ирисбус ,а Copето едно мнение по въпроса за автобуса цитат: И нещо много странно,Сор-а,които беше на проби из цяла България,днес вървеше по 99,или пак е на проби при "Чолака",или го е купил,но защо му е този кончар malkiazmei написа на 25.06.2009 г.: Едва ли са абсолютно същите. Най-малкото защото 99 е на друга фирма. Сигурен ли си, че са Ирисбус? До сега такива в Пловдив не съм виждал. По фаровете ще ги познаете :) tonkata написа на 25.06.2009 г.: Не знам защо, но такива автобуси съм виждал и аз и то преди около 2 месеца по линията на 4, но виниги съм ги виждал в обратната посока, така че немога да ти кажа нищо за тях. fly_energy написа на 25.06.2009 г.: Аз не мога да отговоря на въпросите ти, но пък имам нещо интерестно да кажа. :) Днес видях, че по линия 99 се движи нов зелено-бял автобус с климатик подобен или същия като тези 30, които ще пуснат Хеброс Бус по 4 и 12. За съжаление, рядко ми се налага на пътувам с 99, така че, ако някой се е качвал, може да изкаже впечатления ;) pcdoctor82 написа на 25.06.2009 г.: Супер тема 20 години живях в Кичука и се чудя защо линия-37 не върви след 19:30 ве4ерта? Толкова ли е сложно да се пусне рейса до 22:30 например и защо в събота и неделя 37 -11-3 иди ги чакай по законана мърфи,като ти трябва се ги няма..! fly_energy написа на 23.06.2009 г.: Една тема, в която да се обсъждат теми, свързани с градкия транспорт в Пловдив. Не видях такава тема, а мисля, че има какво да се пише в нея. Ако вече има такава тема, предварително се извинявам, но търсих и не намерих. :) |
ВХОД за регистрирани
Статистика на потребителите |
ЗА НАС:
За контакти:
тел.: 0886 59 82 67
novini@plovdiv24.bg
гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg
©2004 - CurrentCopyrightYear Медия груп 24 ООД. Plovdiv24.bg - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на Медия груп 24 ООД. Мненията изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и Медия груп 24 ООД не носи отговорност за тях. Поставянето на връзки към материали в Plovdiv24.bg е свободно. Сайтът е разработен от Медия груп 24 ООД.
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: